Beşiktaş Belediyesi'nden Eğitime Destek

Çağdaş bir kentin çağdaş bireylerle, çağdaş bireylerin ise eğitim ile oluşacağının bilincinde olan Beşiktaş Belediyesi, eğitime destek olmak amacıyla her eğitim-öğretim yılının başında ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımı desteği sağlıyor. Bu kapsamda, Beşiktaş sınırlarında ikamet eden ailelerin resmi ilkokul, ortaokul, lise ve özel okullarda %100 burslu okuyan çocukları, her eğitim-öğretim yılının başında eğitim yardımından yararlanabiliyor.

Beşiktaş Belediyesi, 2016-2017 eğitim döneminde eğitimdeki fırsat eşitsizliğini kaldırmak adına sosyo – ekonomik yönden dezavantajlı öğrencilere destek olmak, ilçede yaşayan başarılı öğrencileri emeklerinden ve azimlerinden dolayı ödüllendirmek, şehit ya da gazi çocuklarının eğitim yaşamlarında yanlarında olabilmek için eğitime destek oluyor. Bu kapsamda hazırlanan kılavuzun detaylarına aşağıda ulaşabilir, kendinize uygun bir kategoride eğer gerekli şartları taşıyorsanız Eğitim Desteği için başvuruda bulunabilirsiniz.

Bugüne kadar 1200 öğrenciye burs veren Beltaş Vakfı Başkan Murat Haziner Başkanlığında Galatasaray Adasında gerçkelştirdiği gece ile tüm burs imakanından faydalanan öğrenciler ile biraraya geldi.Gecede bir konuşma yapan Av. Murat Hazinedar "Yüzde yüzü Beşiktaş halkına ait olan Beltaş Vakfımızın dayanışma gecesinde vakfımızın burs sağladığı öğrenci kardeşlerimiz" diye öğrencilere seslendi.

Ayrıca gecede Beltaş Vakfının Öğrencilere verilen burs yardımı ile hazırlattığı kısa filmin gösterimi de yapıldı.