İPTAL ve İADE ŞARTLARI

1. Bağışlayan ‘https://www.beltasvakfi.org’ internet sitesi üzerinden sanal pos hizmetini kullanmak suretiyle vakfa dilediği miktarda bağış yapabilecektir.

Bağışlayan; Borçlar Kanunun 295. ve ilgili diğer maddelerindeki geri almaya ilişkin şartlar oluşmuş olması halinde yaptığı bağış işleminden dönerek yaptığı bağışın iadesini istediği takdirde bu hususa ilişkin bildirimini, iadesini istediği söz konusu bağışı açık ve anlaşılır bir şekilde (tarih, bağış miktarı, isim ve diğer bilgileri) belirterek Beltaş Eğitim, Kültür Hizmet ve Sosyal Yardım Vakfı ‘Balmumcu Mahallesi Barbaros Bulvarı No: 56 Dilek Apt. D:3 Beşiktaş / İSTANBUL‘ adresine posta yoluyla ve ayrıca bilgi amaçlı olarak ‘[email protected]’ elektronik posta adresine göndermelidir. Aksi takdirde vakfın bilgisine ulaşmayan cayma bildiriminin herhangi bir geçerliliği olamayacak ve bağışın iadesi gerçekleştirilmeyecektir.

Yapılacak bağış işleminden vakfın herhangi bir sorumluluğu bulunmadığı gibi sanal pos hizmeti sunan kurumun da herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bağış işleminden kaynaklanacak ihtilaflarda İstanbul Mahkemeleri yetkilidir.

Son 30 gün içinde yapılan bağışlarınız için iade talebinde bulunabilirsiniz.