ONLINE BAĞIŞ

Aşağıda belirlenen bağış paketlerinden birini tıklayabilir ve dilediğiniz tutarı belirleyerek bize bağış yapıp, Beşiktaş'ta yaşayan öğrencilere burs sağlayabilir, ihtiyacı olan vatandaşlarımıza gıda paketi yardımında bulunabilirsiniz.

Ayrıca "Aylık düzenli bağış yapmak istiyorum." seçeneğine tıklayıp, belirlediğiniz tutarın, her ay otomatik olarak bize iletilmesini sağlayabilirsiniz.

Askıda Cihaz Kampanyası

5000 TL

* Bir tablet 1.000 TL, bir dizüstü bilgisayar 5.000 TL'dir. Daha fazla bağış için 0212 325 72 32 telefonundan Beltaş Vakfı ile iletişime geçebilirsiniz.

TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ!

Covid-19 salgını nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zorlu dönemde, çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatına katkı sağladığınız için teşekkür ederim.

‘Askıda Cihaz’ kampanyamız dahilinde yaptığınız bağış, uzaktan eğitimde ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için çok büyük bir önem taşıyor.

Beşiktaş Belediyesi ve BELTAŞ Vakfı salgınla mücadele sürecinde kurduğu sosyal dayanışma ağlarını güçlendirmeye devam edecek.

Bu salgını hep beraber dayanışmayla yeneceğimize yürekten inanıyorum.

RIZA AKPOLAT
Beşiktaş Belediye Başkanı
BELTAŞ Vakfı Başkanı

GIDA PAKETİ YARDIMI

100 TL

ÖĞRENCİ BURSU

1000 TL

* İlköğretim öğrenci bursu 250 TL, üniversite öğrenci bursu 500 TL, yüksek lisans ve doktora öğrenci bursu 1.000 TL'dir.

DESTEK OL