BAŞKANIN MESAJI

Değerli Beşiktaşlılar,

Gelişmiş ekonomisi ve ticaret ağlarıyla Beşiktaş, yaşam standartları açısından Türkiye’nin en önde gelen ilçelerinden biridir. Fakat bu durum; ilçemizde yaşayan, sosyal yardıma muhtaç insanlarımız olduğu gerçeğini gölgelememelidir.

Beşiktaş’ta yaşayan her yurttaşımızın ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda eşitliğini sağlamak; insan odaklı ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışımızın esasını oluşturmaktadır. Ekonomik olanaksızlıklar sebebiyle ortaya çıkan bu eksikliklerin, maddi ve manevi olarak karşılanmasında Beltaş Eğitim, Kültür, Hizmet ve Sosyal Yardım Vakfı önemli bir misyon yüklenmektedir.

Göreve başladığımız ilk andan itibaren Beşiktaş halkına şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkeleri doğrultusunda hizmet etmekteyiz. Beltaş Vakfımız da bu ilkeler doğrultusunda, sosyal yardımlarını gerçekleştirmektedir. Şeffaf, hesap verilebilir ve yardımlarında hiçbir ayrımcılık gözetmeyen bir vakıf, Beşiktaş halkı için güven ve gurur kaynağıdır.

Sevgi ve saygılarımla.

Rıza AKPOLAT